— woensdag 11 augustus 2010, 16:42

Ferry Maat verlaat Radio Veronica

Ferry Maat stopt op 1 oktober met zijn programma 'Maat in de Middag. Dat meldt Radio Veronica. Maat werd in radioland een legende met zijn 'Soulshow' (1972-2008) en presenteerde 'Maat in de Middag' gedurende zeven jaar. Maat ontving meerdere prijzen, waaronder de Marconi Oeuvre Award award en een Gouden Harp. Nu Radio Veronica volgens Maat "steeds meer gaan opschuiven met het format richting 2000's, is het een goed moment voor mij om wat nieuws te gaan doen." Programmadirecteur Uunco Cerfontaine vindt het jammer dat Maat stopt, "maar [ik] respecteer zijn beslissing." Maat zegt open te staan voor een aanbod van een andere omroep, om programma's te maken die bij hem passen. In 2011 is Maat veertig jaar actief als radiomaker. "Het zal mij benieuwen bij welk station ik dat ga vieren", aldus Maat.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.